Hem
Nyheter & information
* * * Hjärtstartare * * *
Brandskydd-och brandsäkerhetsarbete
Skyddsrum
Frågor & Svar
Styrelse & föreningsstämmor
Ekonomi
Barnvagnsrum
Cykelrum
Garage
Elbilsladdning
Porten och porttelefonen
Tvättstugan
Sök

Garage

Infarten till vårt garage är på Timmermansgatan 14.

Det finns garageplatser för både personbilar och mc men endast boende i fastigheten får hyra dessa. Bor du i vår fastighet och är intresserad av en garageplats för personbil eller mc, vänligen skicka ett meddelande till info@gropen28.se. 


Kö till garageplats


För tillfället, 2024-03-06, är det 10 boende som står i kön.


Att tänka på

En god rekommendation innan du skriver på Garagehyreskontraktet, är att förvissa dig om att ert fordon ryms på garageplatsen som ni kommer att bli tilldelad.

Garageporten öppnas med en fjärrkontroll (Garageport öppnare) så går det att beställa till självkostnadspris, 256 kr/st, genom att maila info@gropen28.se. Beställd Garage öppnare sänds till dig via rekommenderat brev.

Alla Garageport öppnare tillhör Brf. Gropen 28. V
änligen meddela utan dröjsmål info@gropen28.se vid borttappad eller på annat sätt förlorad Garageport öppnare.


Regler

  • En garageplats får absolut inte används som förrådsutrymme och detta gäller även garageplatser med bur.

  • På din garageplats får du, så länge du håller dig innanför rutan och inte stör grannens ruta, utöver Bil/MC ha enstaka cyklar, moped samt en uppsättning bildäck. Utöver det får du inte förvara något annat i parkeringsrutan eller bur på grund av brandrisk.

  • Du får aldrig utföra egen verksamhet i garaget.
     
  • Det är förbjudet att förvara brandfarliga vätskor och gaser i garaget. Ett undantag är en bensindunk på maximalt fem liter som dock behöver förvaras i bilen.
     
  • Biltvätt får ej förekomma i garaget.


Garagestädning

Garagestädning utförs 1-2gånger/år och på tisdagar. Bakgrunden till att ha garagestädning på en tisdag är att det är den enda dagen som inte är en städdag runt vårt kvarter och därmed lättare att finna parkering.

Sopning & avspolning av målade ytor samt golv. Då måste samtliga garageplatser vara tömda. Garageburar måste hållas öppna. Inga lösa föremål får förekomma i garaget. Ingen ersättning utgår. Information fås i god tid i förväg.

Måste extrastädning till på grund av låst bur eller kvarvarande föremål, kan du bli ersättningsskyldig, för det extrakostnader som detta medför.

Brf. Gropen 28 tar inget ansvar för föremål som är kvar i garaget som kan komma till skada i samband med garagestädningen.


Avflyttning

Om du förmodan skulle flytta från denna fantastiska förening glöm då inte att säga upp din plats i god tid, samt återlämna samtliga Garageport öppnare.


OBS! Endast boende i fastigheten får hyra garageplats samt max en plats per lägenhet.Uppdaterat 2024-04-08
Utskriftsvänlig sida
Brf Gropen 28 • Timmermansgatan 12 • 118 25 Stockholm
Provided by Webforum